Close
ad-box-image

Hemnes fineste lam

By  mai 18, 2017

Det fineste lamme i Hemnes kommer fra Sandmoen Gård i Leirskarddalen, det har 92 barnehageunger mellom 3-6 år i Hemnes avgjort!

I mai 2017 fikk sauebøndene i Hemnes kommune følgende oppfordring:
Last opp et bilde av ditt favoritt-lam i kommentarfeltet på artikkelen om konkurransen på Hemnes Bondelag sin facebookside, innen den 28. mai (ett lam pr. gård, husk å skriv på gårdsnavn). Eieren av det lammet som får flest stemmer fra barnehagene, blir den heldige vinner av et portrett av lammet sitt malt av kunstner Hilde Strand. Vinneren blir kunngjort den 8. juni av leder for Norsk Bonde- og Småbrukarlag, Merete Furuberg, under Norsk Parkkonferanse på Hemnesberget. Konkurransen arrangeres av Okstindan natur- og kulturpark, i samarbeid med Hemnes Bondelag, Hemnes Bonde- og Småbrukarlag, Galleri Hilde Strand og barnehagene i Hemnes.

De seks bidragene som kom inn kan dere se i vedlegget til høyre, og den 8. juni annonserte Merete Furuberg vinneren under Norsk Parkkonferanse på Hemnesberget. Merete Sandmo var tilstede og tok imot en fin akvarell av lammet sitt, malt av kunstner Hilde Strand. Ordfører Christine Trones overrakte et trykk av akvarellen til Merete Furuberg. Som takk for at de stemte fram vinnerlammet, skal barnehagene i Hemnes også få hvert sitt trykk av akvarellen.

Lamming – vårens vakreste eventyr 🙂