Close
ad-box-image

Teknogeek i Hemneshallen 13. oktober

By  september 12, 2017

Som et tiltak for å motivere gründerspirer og skape interesse for framtidsretta kunnskap og næringer hos ungdommen vår, tok Okstindan natur- og kulturpark i samarbeid med Ungdomsrådet i Hemnes og Væxt-miljøet på Helgeland initiativ til å arrangere Teknogeek på Hemnesberget. Teknogeek er en del av den aller første Gründeruka Helgeland. Den 13. oktober fikk 240 elever fra 10. klasser og Videregående skoler i Ranaregionen (Lurøy, Nesna, Rana og Hemnes) treffe et tyvetalls lokale bedrifter som hadde fokus på å vise fram og formidle hvordan teknologien påvirker oss og hvilke nye muligheter den gir. Stian Sandø fra Newton var konferansier og ledet skoleelevene og andre besøkende gjennom en dag med foredrag, aktivitet, konkurranser, workshop og utstillinger med fokus på nyskaping og innovasjon.
Sjekk ut websiden og facebook for å lese mer om utstillerne og programmet, og les omtale av arrangementet i Rana Blad og Hemnesværingen.
Bildeserie fra Teknogeek finner du her.
Les tidligere omtale av arrangementet og om støtte fra Nordland Fylke i Rana Blad.

Takk til alle som bidro og alle som kom på Teknogeek! Vi satser på et nytt arrangement om et år eller to 🙂